Yükleniyor...

Peynirli Kabak

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 690
Süre: 30dk
Servis: 4
Zorluk: Orta

Malzemeler
2 adet kabak
100 gr.
beyaz peynir
Yarim demet maydanoz
Yarim demet dereotu
1 Adet domates
1 adet biber
1 kahve fincani zeytinyagi

Karabiber

Tuz



Yapilis Tarifi
Kabaklari temizleyin ve haslayip sogumaya birakin. Uzunlamasina ikiye bölün. Ortalarini kasikla zedelemeden çikarin ve çikarttiklarinizi çatalla ezin.
Maydanoz ve dereotunu ince kiyin. Biber ve domatesleri küp dograyin. Peynir, maydanoz, dereotu, biber, domates, karabiber, tuz ve sivi yagin yarisini derin bir kapta karistirin.
Hazirladiginiz harci kabaklarin içine doldurun.Domates dilimleriyle süsleyin. Kalan yagi da üzerine gezdirip servis yapin

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.