Yükleniyor...

Katikli Çorba

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 602
Süre: 60dk-Fazla
Servis: 4-6
Zorluk: Orta

Malzemeler
2 Su bardagi
bugday
1 demet dereotu
1 Kilo yogurt
Yarim su bardagi kuru fasulye
Tuz,
karabiber



Yapilis Tarifi
Fasulyeleri aksamdan islatin.
Ertesi gün suyunu degistirip, haslayin.
Bugdayi ayiklayin ve 6 su bardagi kaynar suda 1 saat bekletin.
Daha sonra 45 dakika haslayin ve suyunu süzün.
Yogurdu 1 su bardagi su ile çirparak karistirin, tuz ve karabiber katip isitin.
Içine hasladiginiz bulguru ve fasulyeleri katin.
Incecik kiydiginiz dereotu ile karistirip servis yapin.


İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.