Yükleniyor...

Ahududu Sos

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 854
Süre: 10-20dk
Servis: 1-2
Zorluk: Kolay

Malzemeler
500 gr ahududu
2 normal su bardagi tozseker
1 kahve fincani likör




Yapilis Tarifi
Ahududunu ( agaç çilegi) bir tencereye ezerek süzgeçten geçirin. Içine 2 bardak sekek katin. 5 dakika kaynatin. Un çorbasindan daha koyu kivama gelince atesten indirin. Bir kahve fincani likör katin.
Not: Bu salçayi mevsiminde daha fazla ölçüde hazirlayip buzdolabinda saklamaniz da mümkündür. O zaman seker ölçüsü biraz artirilir

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.