Yükleniyor...

Domi Glas Sosu

Fransa Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 910
Süre: 60dk-Fazla
Servis: 1-2
Zorluk: Kolay


Malzemeler
1 kg dana kemigi
3 yemek kasigi margarin
75 gr un
1 kahve fincani
domates salçasi
1 küçük havuç
1 bas sogan
2 dis sarmisak
1-2
maydanoz kökü
½ çay kasigi tane
karabiber
1 çay kasigi kekik
½ yemek kasigi silme
tuz
1 bardak kirmizi sarap
10 bardak su



Yapilis Tarifi
Kirilmis dana kemiklerini, büyücek bir tencerede, yagla birlikte sararincaya kadar kavurun. Un, ince dogranmis havuç, sogan, maydanoz koku ve 2 dis sarmisak katin. 3-4 dakika daha karistirarak kavurun.
Salça ve baharati katip biraz daha karistirin. Sonra sarap, sicak su ve tuz koyup kisik ateste 3 saat pisirin. Su eksildikçe sicak su ekleyerek tamamlayin.
Salçayi süzüp gereken yerde kullanin. Buzdolabinda saklayin.

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.