Yükleniyor...

Keskek

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 561
Süre: 40-60dk
Servis: 4-6
Zorluk: Orta

Malzemeler
1 su bardagi asurelik
bugday
250 gram gerdan eti
2 çorba kasigi tereyagi
Tuz,
karabiber



Yapilis Tarifi
Bugdayi 1 gece önceden islatin. 250 gr. gerdan etini düdüklü tencerede yumusayincaya kadar pisirin. Düdüklü tencereden alin. Baska bir tencereye kemiklerinden ayrilmis etleri koyun. Bugdaylari süzüp, tencereye ekleyin. 4 su bardagi et suyu ilave edin. Bugday eriyinceye kadar pisirin. Ocaktan alip, sicak haliyle 5 dakika mikserle çirpin. Servis tabagina alin. 2 çorba kasigi tereyagini eritip tuz ve karabiberi ekleyin. Yemegin üzerinde gezdirin

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.