Yükleniyor...

Firinda Kabakli Omlet

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 458
Süre: 40-60dk
Servis: 4-6
Zorluk: Orta



Malzemeler
2 adet kabak
100 gr. kiyma
1 çorba kasigi tereyagi
2-3 çorba kasigi su
1/2 su bardagi rendelenmis
kasar peyniri
1/2 demet dereotu
1 çorba kasigi sivi yag
8 Adet yumurta
Tuz,
karabiber, pulbiber



Yapilis Tarifi
Kabaklari yikayip, rendeleyin. Teflon tavaya 1 çorba kasigi tereyagi alin. Kiyma ve rendelenmis kabaklari da ilave edip kavurun. 2-3 çorba kasigi su ilave edip, kisik ateste suyunu çekene kadar bekletin. Ince kiyilmis dereotu, tuz, pulbiber ve karabiberi ekleyip, tavayi ocaktan alin. Yumurtalari bir tutam tuz ilavesi ile çirpin. Teflon tavaya 1 çorba kasigi sivi yagi koyun. Bir kepçeyle çirpilmis yumurtadan alip, teflon tavada arkali önlü pisirin. Yumurtali karisim bitene kadar bu islemi tekrar edin. Önceden hazirladiginiz harci omletlerin içine doldurun. Hafif yaglanmis tepsiye dizin. Üzerlerine rendelenmis kasar peynirini serpin. Önceden isitilmis 200 dereceli firinda kasarlar eriyene kadar pisirin. Firindan çikarin. Sicak servis yapin

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.