Yükleniyor...

Kremali ve Sütlü Hindi Izgara

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 539
Süre: 45 dk
Servis: 4
Zorluk: Orta



Malzemeler
8 Adet Hindi Dilimli Fileto
1 kahve fincani Süt
1 kahve fincani Krema
1/2 kahve fincani zeytinyagi
1/2tatli kasigi kekik
1 adet sogan
4 dis sarmisak
1 tatli kasigi kiyilmis
dereotu
1 çay kasigi karabiber
1/2 tatli kasigi pul biber



Yapilis Tarifi
Hindi dilimli filetolari çukur bir kabin içerisine alip zeytinyagi, süt, krema, dereotu, sogan suyu, dövülmüs sarmisak ve bütün baharatlar ile harmanlayin. Marinatladiginiz hindi dilimli filetolari buzdolabinizda en az 20 dakika dinlendirip izgarada veya tavada pisirin. Süt ve krema hindi izgaraniza mükemmel bir lezzet ve yumusaklik kazandiracaktir. Yaninda patates kizartmasi , pilav ,Pinar Ketçap, Pinar Mayonez veya kekik ile lezzetlendirilmis izgara sebze ile servis edebilirsiniz.

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.