Yükleniyor...

Etli Pilav

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 565
Süre: 40-60dk
Servis: 4-6
Zorluk: Orta

Malzemeler
400 gr kusbasi koyun eti
2 su bardagi
pirinç
3 yemek kasigi margarin
1 çay bardagi
bezelye
1 sogan

Tuz,
karabiber



Yapilis Tarifi
Kusbasi kesilmis koyun etini tencerede bir kasik margarin ile suyunu salip çekinceye kadar hafifçe kavurun. Dörde bölünmüs sogani tencereye katin ve bir dakika daha karistirip, bir bardak sicak su ilave edin. Etler yumusayincaya kadar, ara sira su ilave ederek pisirin. Tuzunu, biberini ekleyin. Pisen etleri tencereden kepçeyle alin. Kalan suyu ölçün, eger üç bardaktan az kalmissa su ilave ederek tamamlayin. 2 kasik margarin katip, su kaynayinca pirinci koyun. Pilav pisince etleri katip karistirin, bezelye ile süsleyerek servis yapin

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.