Yükleniyor...

Polo Tavuk But

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 502
Süre: 45 dk
Servis: 4
Zorluk: Orta

Malzemeler
4 Adet tavuk budu
2 çorba kasigi tereyagi
1 Adet tavuk suyu bulyon
Nisasta
4 Adet patates
2 çay bardagi süt
Tuz, su



Yapilis Tarifi
Tavuk butlarinin üzerindeki deriyi çikarin. Butlari boyuna bir biçak yardimiyla kesin. Kemikleri çikarin. Tek parça halindeki butlari kizdirilmis tereyaginda kizartin. Ardindan kirdiginiz tavuk kemiklerini tereyaginda soteleyin. Tencereye aktarin. Üzerine, kemikleri 3 parmak geçecek kadar su koyun. Tuzunu ayarlayin. Su yariya azalana dek kaynatin. Suyu süzgeçten geçirin. Tavuk suyu bulyonu ekleyin. Eriyene dek karistirin. Yeterince nisasta ekleyin. Kisik ateste koyulasincaya dek pisirin. Patatesleri haslayin. Püre kivamina gelene dek ezin. Bir tencereye aktarin. Sütü, 1 çorba kasigi tereyagini ekleyin. Iyice karistirin. Tuz ile tatlandirin. Servis tabaginatavuk budu ve püreyi yerlestirin. Etin üzerine tavuk suyu sostan gezdirin. Sicak servis yapin.

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.