Yükleniyor...

Erenköy Şöleni

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 585
Süre: 40-60dk
Servis: 1-2
Zorluk: Orta



Malzemeler
160 gr
Bonfile
1/2 Çay Kaşığı
Tuz
1/2 Çay Kaşığı Toz Biber
20 gr
Taze
Kaşar
1 Çay Kaşığı Un
2 Adet Yumurta
2 Çorba Kaşığı Çiçek Yağı
1 Çay Kaşığı
Soya Sosu
1 Çorba Kaşığı Beşamel Sos
1 Kahve Fincanı Dömiglas Sos
100 gr
Mantar
Yarım Limon



Yapilis Tarifi
İlk änce dana eskalopu ince dövün. Tuz, toz karabiber ve rende kaşar ilave edip dövün. Daha sonra un ve yumurtaya bandırın. Çiçek yağında kızartın.
Sos hazırlanışı:
Mantar, dömiglas, krema, toz karabiber, soya sosu ve limon suyu ile karıştırın. Pilav, sebze dolma ve patates tava ile servise sunun.


İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.