Yükleniyor...

Katami

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 577
Süre: 25dk
Servis: 4
Zorluk: Kolay

Malzemeler
1
tavuk
1 su bardagi
pirinç
1 çay bardagi kiyilmis findik
2 çay kasigi kinsi
5 dis ezilmis
sarimsak
2 çay kasigi siyah
susam
1 çay kasigi pul kirmizi biber,
karabiber
tuz



Yapilis Tarifi
Tavuk haslanir. Etleri ince ince didilir. Yikanmis pirinç ve tuz ilave edilerek hafif ateste pirinçler yumusayincaya kadar pisirilir. Findik, kinsi, sarimsak, siyah susam, kirmizi pul biber ilave edilir. Bir tasim daha kaynatip servis yapilir.


İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.