Yükleniyor...

Kestane Pilavli Hindi

Bilinmiyor Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 406
Süre: 90dk
Servis: Zorluk: Orta

Malzemeler
1 Adet hindi
2 kasik tereyag
2 kasik salça
Tuz,
karabiber
Pilavi için: 2 bardak
pirinç
250 gr. kestane
2 kasik yag
4 bardak su
Tuz



Yapilis Tarifi
Hindi iyice temizlenir. Üzerine karabiber, salça ve yag karistirilip iyice sürülür. Firin tepsisine konularak 6-7 saat kadar hafif isida kizartilir. Kizaran hindi servis tabagina alinir etrafina pilav konulur pilavin üstüne de kestaneler konularak servis yapilir. Kestaneli pilavin yapilisi: Kestaneler dagitilmadan haslanir. Kabuklari soyulup ikiye kesilir. 2 bardak pirinç, 4 bardak su ve iki kasik yag ile pilav hazirlanir. Pilav suyunu çekince dogranmis kestaneler pilavin üstüne dökülerek beraberce demlendirilir.

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.