Yükleniyor...

Hindistan Cevizli Tavuk

Diger Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 437
Süre: 40-60dk
Servis: 4-6
Zorluk: Orta



Malzemeler
4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr)

Köri
Tuz
120 gr Un
2 Adet Yumurta
120 gr Hindistan Cevizi
Kızartmak İçin Yağ
Süslemek İçin Limon Dilimleri



Yapilis Tarifi

Tavuk etini soğuk suyla yıkayın, kagıt havlu ile kurulayın, ortadan 2’ye kesin.
Parçaları köri ile oyun, tuzlayın. İlk önce ona, sonra çırpılmış yumurtaya, en sonrendelenmiş Hindistan cevizine hulayın.
Kızartma yağını fritözde veya derin bir tencerede 170 derece ısıtın. Tavuk parçalarını bol yağda 7-8 dakika altın rengi olana kadar kızartın, delikli kepçe ile havlu üzerine çıkartın. Limon dilimleri ile süsleyip servis yapın


İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.