Yükleniyor...

Tavuk But Sarması

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 464
Süre: 40-60dk
Servis: 4-6
Zorluk: Kolay



Malzemeler
4 Adet tavuk budu
1 çorba kasığı
hardal
3 Adet mantar,
1 adet havuç
4 dilim
kasar peyniri
1 cay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı su



Yapilis Tarifi

Tavuk butlarının kemiklerini ayırın. Butları bıçakla, ya da satırla ezerek inceltin. İçlerine hardalı sürün. Mantarları ortadan ikiye bölün. Havucu dilimleyin. Tavukların içine koyun. Kasar peynirlerini de üzerlerine kapatın.
Rulo biçiminde sarın. Açılmaması için kürdanla tutturun. Zeytinyağını tavada kızdırın. Tavukları içine atıp, çevirerek kızartın. Daha sonra tencereye alın. tavukları kızarttığınız yağı tencereye dökün. Suyu ekleyin. Kısık ateşte pişirin.
Tavuklar suyunu çekince tencereyi ocaktan alın.


İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.