Yükleniyor...

File Kervan Bonfile

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 586
Süre: 30dk
Servis: 4
Zorluk: Orta



Malzemeler
800gr.
bonfile
200 gr.
mantar
100 gr.
kasar
300 gr.
domates
100 gr. sivri biber
50 gr.
sucuk
50 gr. çam fistigi
2 çorba kasigi sivi yag
2 adet ince ince dogranmis sogan
1 çay kasigi tuz ve az miktar
karabiber



Yapilis Tarifi

Ilk olarak bonfileleri rulo seklinde ortadan ikiye yarip, pisirin. Baska bir kapta çam fistigini hafif kavurup, üzerine ince ince dogranmis sogani ekleyin. Ardindan sucuk, mantar ve sivribiberle birlikte kavurmaya devam edin. Son olarak domates ilave edip, bir müddet daha pisirin. Hazirladiginiz karisima, baharatini da kattiktan sonra, pismis bonfilenin üzerine dökün. PINAR kasar, domates ve biberle süsleyip firina verin. Kasar, bonfilelerin üzerinde iyice eriyince çikartip servise sunun.

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.