Yükleniyor...

Et Paçası

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 616
Süre: 60dk-Fazla
Servis: 4-6
Zorluk: Orta



Malzemeler
1 kg. yağsız parça et,
100 gr.
sarımsak,
1 yemek kaşığı
tere yağı,

Karabiber,
Kırmızı pul biber,
Tuz,
2 veya 3 adet limon,
2 lt. su.



Yapilis Tarifi
Tencereye 2 litre su konup kaynatılır, parça et içine atılır ve pişirilir ve ocaktan indirilir. Küçük bir tavada yağ eritilir, içine ezilmiş sarımsak, karabiber, tuz, kırmızı pul biber atılır. Pişirilmiş olan et küp şeklinde doğranır. Doğranan et tekrar tenceredeki suyun içine atılır ve kaynatılır. Bir tavada yağda kızdırılan karışım da yemeğin üzerine boşaltılır. Servise sunulan yemeğin üzerine limon sıkılır

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.