Yükleniyor...

Zanzarelli (tavuksulu safranli corba 14yy)

Diger Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 608
Süre: 10-20dk
Servis: 4-6
Zorluk: Kolay

Malzemeler
6 dilim bayat ekmek yada 100 gr galete unu
200 gr
parmesan
8
yumurta
2 litre
tavuk suyu

Safran,tarcin,
zencefil,
muskat,
karabiber,
tuz



Yapilis Tarifi
Yumurtalar cirpilir,icine rendelenmis ekmek (galete unu) ve peynir eklenerek karistirilir. Tavuk suyu icine safran atilarak ,su altin rengini alincaya kadar kaynatilir.Uzerinde olusan kopukler alinir ve hazirlanan karisim bir kerede dokulur.Kisik atete,suyu biraz azalana kadar pisirilir. Atesten alinarak uzerine baharatlar eklenir ve servis yapilir.Afiyet olsun...

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.