Yükleniyor...

Emense

Diger Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 644
Süre: 20-40dk
Servis: 4-6
Zorluk: Kolay

Malzemeler
600 gr
Bonfile
1 orta boy soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
300 gr
Mantar
1 çorba kaşığı un
4 çorba kaşığı
sıvı yağ
1/8 litre beyaz çarap
2 çorba kaşığı krema
Tuz
karabiber


Yapilis Tarifi
Bonfileyi küçük parmak inceliğinde parçalara bölünüz. Sıvı yağı kızdırıp bonfilelerin her tarafı pembelesinceye kadar kavurunuz. Kavrulmuş eti tavadan ayrı bir yere alınız,bu sefer aynı yağ içinde ince ince dogranmis soğanı, yaprak halinde doğranmış mantarları kavurunuz.
Şarabı ilave ettikten sonra kısık ateşte kremayı tuz ve karabiberini de koyunuz.Hafifçe kaynamaya başlayınca tereyağını ilave ettikten sonra elekten geçirerek unuda katınız.Koyu kıvamda bir sos elde edilmiş olur. Buna kenara ayırdığımız etleri katarak bir taşım pişiriniz ve sıcak servis ediniz.
Afiyet olsun...

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.