Yükleniyor...

Lengeser

Diger Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 539
Süre: 40-60dk
Servis: 4-6
Zorluk: Kolay

Malzemeler
500gr kuşbaşı et
2 ad kuru soğan
250gr ceviz
8 dilim ekmek
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı
tuz
1/2 çay kaşığı
karabiber
2 su bardağı su



Yapilis Tarifi
Margarini eritin yemeklik doğradığınız soğanları pembeleştirin.
Etleri ilave edip soteleyelim ve su ekleyip pişmesini sağlayalım.
Biraz sulu kalmasına dikkat edin.
Her tabağa ikidilim ekmek ve üzerlerine iri doğranmış cevizleri koyun.
Pişen etlerimizi ekmeklerin üstüne koyup servis ediyoruz.
Afiyet olsun...

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.