Yükleniyor...

Fasulyeli Kis Türlüsü

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 544
Süre: 30dk
Servis: 4
Zorluk: Orta



Malzemeler
250 gr Kuru Fasulye
280 gr Misir
3 Havuç
1 Sap
Kereviz
1 Sogan
1 Süs Biberi
2 Çorba kasigi Margarin
150 gr
Sucuk
Bir Miktar Tabasco
Tuz
1 Çorba kasigi Kekik
2 Su Bardagi Et Suyu
1/2 demet Maydanoz

Karabiber
Kirmizi Toz Biber



Yapilis Tarifi
Kuru fasulye kullaniyorsaniz 1 gece önceden suda bekletin veya düdüklü tencerede pisirin.
Havuç ve kerevizi yikayip ayiklayin. Havucu verev dilimler halinde, kerevizi ince seritler halinde dograyin. Sogani soyup küçük küpler halinde dograyin. Süs biberini yikayip çekirdeklerini ayikladiktan sonra ince seritler halinde dograyin.
Margarini bir tencerede eritip sogani kavurun. Havuç ve kerevizi ilave edip 2 dakika kadar pisirin.
Sucugu ince dilimler halinde dograyin. Sucuk, fasulye, misir ve biberi tencereye ilave edin. Tabasco ve kekikle tatlandirin. Yemege et suyunu ekleyip kisik ateste, tencerenin kapagini kapatarak 15 dakika kadar pisirin.
Maydanozu yikayip yapraklarini ayiklayin. Türlüyü tuz, karabiber ve kirmizi toz biberle tatlandirip maydanozla süsledikten sonra servis yapin. Dilerseniz türlüye kekik de ekleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.