Yükleniyor...

Türkmen Kebabı

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 756
Süre: 20-40dk
Servis: 4-6
Zorluk: Kolay


Malzemeler
4 Adet tavuk göğüs
1 su bardağı erişte
2 tatlı kaşığı bitkisel margarin
1 adet orta boy kuru soğan (halka şeklinde doğranmış)
4 adet yeşil soğan (uzun uzun doğranmış)
2 Adet kırmızı biber (ince ince kıyılmış)
2 adet yeşil biber
1 çay kaşığı
hardal
2 yemek kaşığı
soya sosu
2 su bardağı su



Yapilis Tarifi
Öncelikle, erişteyi bir tencerede 1 tatlı kaşığı margarinle pembeleştirin. Tavuk tavuk göğüslerini parmak şeklinde ince ince kesin. Öte yandan, parmak şeklinde doğradığınız tavukları, kalan 1 kaşık yağda iyice kızartın. Kuru ve yeşil soğanları, biberleri de ekleyip, kavurarak pişirin. Daha önce kavurduğunuz erişteleri de üzerine ekleyin. Son olarak, soya sosunu ve hardalı 2 bardak suyla çırpıp tavukların üzerine ekleyin. Suyunu çekene kadar pişirdikten sonra sıcak olarak servise sunun.
Afiyet olsun...

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.