Yükleniyor...

Ceviz Soslu Hindi

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 434
Süre: 40-60dk
Servis: 4-6
Zorluk: Kolay

Malzemeler
4 Adet hindi
bonfile
3 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz,
karabiber
Ceviz sosu:
50 gram ceviz
25 gram kornişon turşusu (süzülmüş)
1 diş sarmısak (dövülmüş)
1 çorba kaşığı kapari (süzülmüş)
2 çorba kaşığı
maydanoz (iri doğranmış)
Yarım su bardağı zeytinyağı



Yapilis Tarifi
Zeytinyağı ile tuz ve karabiberi çırpın. Etlerin her tarafını bulayıp, buzdolabında en az 30 dakika dinlendirin. Yağsız tavada etlerin her iki yüzünü 4'er dakika pişirin ve üzerlerine hazırladığınız ceviz sosundan koyarak servis yapın.
Ceviz sosu: Tüm malzemeleri pürüzsüz bir kıvama gelinceye kadar robottan geçirin.
Afiyet olsun...


İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.