Yükleniyor...

Tavuk Bombay

Diger Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 2593
Süre: 10-20dk
Servis: 1-2
Zorluk: Kolay

Tavsiyeler Tuzunu muzları ekledikten sonra atın kremayı kesebilir.Malzemeler
1 Adet tavuk göğüsü (derisiz kemiksiz)
1adet muz(kivide kullanabilirsiniz)
150ml krema
Tuz,kararabiber
25 gr tereyaği



Yapilis Tarifi
Tavukları jülyen doğrayın ve tavada soteleyin.Kremayı pişmeye yakın ekleyin ve soteleyin.Tuz ve karabiber ekleyip doğradığımız muzlarla sote edip servis edin.
Afiyet olsun...

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.