Yükleniyor...

Kayısılı Bahar Çorbası

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 534
Süre: 20-40dk
Servis: 4-6
Zorluk: Kolay


Malzemeler
2 çorba kaşığı margarin
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı kuru
kayısı
1 su bardağı garnitür
1
kereviz
1,5 lt et suyu
Tuz,
kırmızı biber
Taze
nane



Yapilis Tarifi
Bir tavada yağı eritin. Unu ilave edip, çevirerek hafifçe pembeleştirin. Sıcak et suyunu karıştırarak, azar azar ilave edin. Ayrı bir tencerede bütün kerevizi ve kayısıları haşlayın. Kerevizi tencereden alın. Kayısıları küçük küçük doğrayın. Garnitürle beraber çorbaya ilave edin. 20 dakika daha kaynatın. Ateşten almaya yakın iki adet yumurta sarısını süt ve limon suyuyla çırpın. Pişen çorbaya azar azar ilave edin. Kırmızı biber ve taze nane ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun...

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.