Yükleniyor...

Piliç Avcı Kebabı

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 495
Süre: 20-40dk
Servis: 4-6
Zorluk: Kolay


Malzemeler
2 buçuk çorba kaşığı margarin
1 su bardağı şehriye
1 tatlı kaşığı salça
3 buçuk su bardağı etsuyu
Yarım tatlı kaşığı
tuz
Sosu için:
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı ince kıyılmış soğan
Yarım su bardağı ince dilimlenmiş
mantar
3 Adet domates
1 adet gogus kuşbaşı piliç eti
Yarım su bardağı
bezelye

Karabiber,
tuz


Yapilis Tarifi
Şehriyeyi yağda pembeleşinceye kadar kavurun. Domates salçasını ve etsuyunu ilave edin. Karıştırıp, tuzunu ayarlayın. Servis tabağına yayın. Sosu için, yağı eritin. Soğanları kavurun. Pilici ilave edip, birkaç dakika daha kavurun. Tuz, karabiber, dilimlenmiş domates ve mantarı da ilave edip, 5-10 dakika pişirin. Şehriyenin üzerine yayın. Üzerine haşlanmış bezelye serpip servis yapın.
Afiyet olsun...

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.