Yükleniyor...

Avunya Mantisi

Türk Mutfağı | Ekleyen: | İzlenme: 669
Süre:
Servis: 4
Zorluk: Orta



Malzemeler
1/2 Kg Eriste
1 Kase
Nohut
2 Çorba kasigi tereyagi
250 gr Kusbasi Et
1 Adet Sogan
1 Adet Domates
2 Su Bardagi Yogurt
3 Dis Sarmisak
Tuz,
Karabiber
Kirmizibiber



Yapilis Tarifi
Eristeyi tuzlu suda haslayin. Tepsiye yayip, önceden isitilmis 200 dereceli firinda 10 dakika tutun. Geceden islattiginiz nohutlari haslayin. 1 çorba kasigi tereyagini tavaya alin. Eriyince yemeklik dogranmis sogan ile eti tavaya ekleyin.
Domatesi küp küp dograyip tavaya alin. Tuzunu ve karabiberi ayarlayin. Firindan aldiginiz eristelerin üzerine eti yayin. Dövülmüs sarmisakla yogurdu karistirip, dökün. Kalan 1 çorba kasigi tereyaginda kirmizibiberi yakin. Mantinin üzerine gezdirip servis yapin.

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.