Yükleniyor...

Deniz Mahsülleri Firin Makarna

Fransa Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 736
Süre: 60dk-Fazla
Servis: 4-6
Zorluk: Orta

Malzemeler
15 gr somon baligi
5 adet dilimlenmis zeytin
1 çay kasigi feslegen
Kibrit kutusu büyüklügünde
kasar peyniri
Yarim
domates
1 adet taze sogan
Yeteri kadar
tuz, beyaz biber
1 su bardagi besamel sos
Yarim çay kasigi toz
muskat
1/6 paket firan makarna (yarim kiloluk paketin 1/6 si)
15 gr fener baligi
15 gr lüfer
1 su bardagi feslegenli
domates sos
1/6 bag taze
nane



Yapilis Tarifi
Firin makarnayi haslayin ve süzdürün. Sogan, sarimsak ve kusbasi dogradiginiz baliklari bir tavada soteleyin. Içerisine taze sogan, dogranmis domates, feslegen ve zeytin ilave ederek harç yapin. Bu harç ile hasladaginiz makarnayi karistirin.
Üzerine besamel sos ve rende kasari koyarak firina verin. Firindan çiktiktan sonra düz bir servis tabagi içinde, domates sos ve taze nane iie süsleyerek servise sunun

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.