Yükleniyor...

Ton Balikli Krem Soslu Penne

Fransiz Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 539
Süre: 20dk
Servis: 2
Zorluk: Orta



Malzemeler
40 gr
ton baligi
20 gr
dana jambon
1 tatli kasigi dolusu kapari
2 yemek kasigi krema
Yarim çay kasigi muskat
Yeteri kadar
tuz, beyazbiber
110 gr penne makarna (Yaklasik 1/5 paket)
1 yemek kasigi zeytinyagi
2 dis
sarimsak
1/6 bag
dereotu



Yapilis Tarifi
Penneyi 8-10 dakika haslayin.
Tavaya zeytinyagi ve sarimsak koyup soteleyin. Ìçerisine ton baligi, kapari, jülyen dogranmis jambon, muskat, tuz, biber ve kremayi ilave ederek sosu hazirlayin.
Makarna ile karistirip, dereotu ile süsledikten sonra servise sunun.

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.