Yükleniyor...

Yesil Soslu Makarna

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 812
Süre: 30dk
Servis: 4
Zorluk: Orta



Malzemeler
1/2 paket fiyonk makarna
200 gr taze fasulye
2
patates
4 dis
sarimsak
1 demet maydanoz
2 çorba kasigi rendelenmis
kasar peyniri
2 çorba kasigi ufalanmis
beyaz peynir
4 çorba kasigi zeytinyagi
Tuz,
karabiber



Yapilis Tarifi
Tencereye su doldurup tuz ilave edin ve kaynatin. Fasulyeleri temizleyip ince ince dograyin. Patatesleri soyup küçük küpler halinde dograyin. Fasulyelerle birlikte kaynar suya ilave edin. Sebzeler hafif yumusayincaya kadar haslayin.
Makarnayi ilave edip 10 dakika daha haslayin.
Maydanoz, sarimsak, beyaz peynir ve zeytinyagini robotta ezerek püre haline getirin. Kasar peyniri yarim kepçe makarna suyu, bir tutam tuz ve karabiberi hazirladiginiz püreye ilave ederek yesil sosu hazirlayin.
Sebzeli makarna pisince atesten alip suyunu süzün. Servis tabagina alip üzerine yesil sos dökerek servis yapin

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.