Yükleniyor...

Dövmec

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 512
Süre: 40-60dk
Servis: 4-6
Zorluk: Orta

Malzemeler
5 adet büyük boy
Patlican
2 Adet domates
5-6 adet etli dolmalik biber
5 dis sarmisak
125 gr. margarin

tuz



Yapilis Tarifi
Patlican, domates ve biberler firinlandiktan sonra kabuklari soyulur.El blendiri yardimiyla macun kivamina gelene dek ezilir, yine sarmisaklarda ezilerek bu karisima ilave edilir, kafi miktarda tuz ilave edilerek hazirlanmis olan karisim cam bir firin kabina konulur ve üzeri bir kasik yardimiyla düzeltilirek üzerine kücük parcalar halinde margarin konur, orta dereceli isida üzeri kizarincaya dek firinlanir, servise hazirdir, afiyet olsun...

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.