Yükleniyor...

Baharatli Piliç

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 546
Süre: 20-40dk
Servis: 4-6
Zorluk: Kolay

Malzemeler
6 Adet tavuk gögsü
Harci Için:
2 yemek kasigi zeytinyagi
1 dis bütün
sarimsak
1 tatli kasigi zencefil
2 yemek kasigi limon suyu
1 tatli kasigi kimyon
1 tatli kasigi zerdaçal
1 tatli kasigi kisnis
1 tatli kasigi köri
1 tatli kasigi kirmizi pul biber
1/2 su bardagi yogurt
2 yemek kasigi domates salçasi
2 yemek kasigi bal
Tuz,
karabiber
Kizartmak Için; zeytinyagi



Yapilis Tarifi
Tavuk gögüslerini ortadan ikiye kesiniz. Üzerini bir buçak ucu ile çiziniz. Harci için; sarimsak hariç tüm malzemeleri bir kasede karistiriniz. Tavuklari harca bulayiniz ve buzdolabinda 1 saat dinlendiriniz. Zeytinyagini ve sarimsaklari bir tavada kizdiriniz. Marinatta beklettiginiz gögüs etlerinin her iki tarafini da kizmis olan sarimsakli zeytinyaginda pisirip , sicak olarak servis ediniz.
Afiyet olsun...

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.