Yükleniyor...

Patates Dolmasi

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 486
Süre: 40-60dk
Servis: 4-6
Zorluk: Kolay



Malzemeler
6 adet düzgün, orta boy
patates,
300 gr. kusbasi koyun eti,
10 Adet mantar,
1 adet havuç,
2 yemek kasigi konserve
bezelye,
2 yemek kasigi salça,
1 adet kuru sogan,
4 yemek kasigi sivi yag,

Tuz,
karabiber,
kekik.




Yapilis Tarifi
Patatesleri soyup, içlerini oyun. Eti tencerede kavurup, sogani ilave edin. Yagi ekleyin. Kavrulunca salçayi ekleyip, biraz pismeye birakin. Havucu kaziyip küp seklinde dograyin. Mantari kiyin. Bezelye ile birlikte ete katin. Tuz, karabiber, biraz kekik ilave edin. Içlerini oydugunuz patatesleri sivi yagda kizartip, harci doldurun. Tencereye dizin. Kalan sosu üzerine gezdirip orta isili ateste pisirin.

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.