Yükleniyor...

Bolonez Sos

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 1154
Süre: 20-40dk
Servis: 1-2
Zorluk: Kolay

Malzemeler
1
defne yapragi
100 gr. margarin
200 gr. sogan, ince kiyilmis
4 çarliston biberi, tohumlari alinip ince dilimlenmis
4 dis sarmisak, ince kiyilmis
400 gr. konkase
domates
45 ml
domates sosu
750 gr. yagsiz kiyma
taze çekilmis
karabiber
Tuz



Yapilis Tarifi
Margarini bir tencerede eritin. Yag kizinca sogani, sarmisagi ve kiymayi ilave edip beraberce 5 dakika sürekli karistirarak kavurun. Konkase domates ve çarliston biberleri de katarak bir tasim kaynatin. Atesi kisin. 15 dakika daha pisirip içine tuz, karabiber ve defne yapragini ilave edin. Domates sosunu katin. Kisik ateste oldukça koyu kivamli bir sos elde edinceye kadar pisirip atesten alin

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.