Yükleniyor...

Kiremitte Balik

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 719
Süre: 40-60dk
Servis: 4-6
Zorluk: Zor

Malzemeler
1 kg.
Barbunya baligi
1 orta boy Sogan
2 küçük boy
Domates
1 tabaka Yagli Kagit
3 yemek kasigi Tereyagi



Yapilis Tarifi
Baliklari temizleyip, tuzlayin ve süzgeçte 15 dakika bekletin. Domates ve sogani yarim santimetre kalinlikta yarim daire seklinde dograyin. Temiz kiremit üzerine yagli kagittan iki kat yayip, baliklari kagidin üzerine düzgünce yerlestirin. Üzerlerine, birer dilim sogan ve domates koyun ve hafif erimis tereyagi gezdirin. Önceden isitilmis orta sicakliktaki firinda yaklasik 40 dakika pisirin

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.