Yükleniyor...

Haslama Pirinç Pilavi

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 859
Süre: 20-40dk
Servis: 8-10
Zorluk: Kolay

Malzemeler
2 su bardagi
pirinç
2 çorba kasigi tereyagi

Tuz



Yapilis Tarifi
Pirinci ayiklayin, yikayin ve süzün. Bir tencereye 2 litre (10 su bardagi) su koyup yeteri kadar tuz atin ve ocaga alin. Su kaynamaya baslarken pirinci ilave edin. Ara sira karistirarak pirinci yaklasik 20 dakika pisirin. Pirincin iyice süzdükten sonra içine istediginiz bir yag çesidini katip karistirin. Sicak olarak servis edin. Bu teknikle pisen en iyi pirinç "Basmati" pirincidir, kesinlikle yapismaz

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.