Yükleniyor...

Şef Türlüsü

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 841
Süre: 40-60dk
Servis: 8-10
Zorluk: Kolay



Malzemeler
Taze fasulye:500gr
Kabak:1ad
Patlıcanİ:2ad
Havuç:1ad
Patates:2ad
Kuzu kemikli:250gr
Salça
Sıvıyağ:50ml
Margarin:50gr
Tuz

Karabiber
Kırmızı pul biber
Maydonoz
Dere otu
Soğan:2ad

Kereviz yaprağı
Fesleğen



Yapilis Tarifi
Kuzu kemikli etimizi haşlayalım ve içine biraz tuz karabiber kabuklu patate,havuç,maydonoz,soğan,dere otu,kereviz yaprağı,fesleğen,varsa kırmızı şarap ekleyip kaynatalım
Tenceremize soğanlarımızla beraber fasülyelerimizi atıp kavuralım.
Daha sonra havuçlarımızı atıp kavurmaya başlayalım,
Havuçlardan sonra salçamzı eklayip kavuralım bu zaman sure içersinde etimiz pişmiş olur ve süzdürüp etlerimizi ayırdıktan sonra
suyu atmayalım tencerede kaynaya dursun sebzeler artık çöp.
Ve etsuyunu ekleyelim ve etlerimizi atıp kaynamaya bırakalım.
Kuşbaşı dogradığımız kabak ve patlıcanı kızartalım tork havluya
koyup yağlarını çektirelim.
Fasulye ve havuç piştikten sonra tuzunu ve baharatlarını ayarlayalım ve kaynatıp kefini alalım.
Sonra fırın kabımıza dökelim yemeğimizi üstne sırasıyla kabak,patlıcan ,domates,biber ekleyip fırınlayalım.
AFİYET OLSUN...

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.