Yükleniyor...

Italyan Usulu Fırınlanmış Mantı

Italya Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 972
Süre: 20-40dk
Servis: 8-10
Zorluk: Kolay

Malzemeler
Mantı:450gr
Sıvı yağ:35gr
Cremefraiche:100gr
Galeta unu:75gr
Kuru fesleğen:10gr
Kuru kekik:10gr
Kuru biberiye:10gr
Italyan sos
Domates:410gr(konkase)
Kırmızı soğan:1ad
Dolmalık biber:1ad
Taze kekik:7-8 (yaprak)
Taze fesleğen:12-13(yaprak)
Dolma fıstığı:30gr
Sarımsak:4diş(kabuklarıyla dövülmüş)
Balsamic sirke: 5gr
Şeker:20gr

Sıvı yağ



Yapilis Tarifi
Mantımızı haşlayalım(mantımızda oluşan köpük gidene kadar pişirelim kıvamı budur) Mantımız piştikten sonra süzdürelim ve soğutalım. Bu arada tepsilerimizi yağlayalım ve matılarımızın üstüne creme fraiche sürelim.
Galete ununu ve baharatları karıştırıp üzerlerine serpelim.
Sos malzemelerini blendır'da çekelim 15-20sn.
Mantımızı 200c fırınlayalım 13 dakika.
Kaseler porsiyonladığımız mantılarımıza sosumuzu üzerine döküp servis ediniz.
AFİYET OLSUN...

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.