Yükleniyor...

Kolay Manti

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 900
Süre: 30dk
Servis: 4
Zorluk: Kolay



Malzemeler
1 paket manti makarna
250 gr kiyma
1 bas sogan
1 çay bardagi
sivi yag
2 su bardagi yogurt
3 dis
sarimsak
5 su bardagi su
Yeteri kadar
tuz,
karabiber, pulbiber



Yapilis Tarifi
Sogani rendeleyin; kiymaya sogani, tuzu ve karabiberi ekleyerek yogurun. Manti makarnalarinin içlerini köfte harçlari ile doldurun. Tencereye bes su bardagi suyu koyun, içine tuz ilave edip kaynatin. Hazirladiginiz manti makarnalari kaynamakta olan suya atip 15 dakika haslayin.
Suyunu süzüp genis bir servis tabagina alin. Sarimsaklari ezip yogurtla karistirin. Sivi yagi tavada kizdirip içine pul biber ekleyerek kavurun.
Manti makarnanin üzerine sarimsakli yogurt ve yagda kizdirilmis pul biber gezdirin. Sicak olarak servise sunun.

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.