Yükleniyor...

Tavuklu Firin Makarna

Türk Mutfağı | Süre: | Ekleyen: | İzlenme: 901
Süre: 45 dk
Servis: Zorluk: Orta



Malzemeler
1/2 Paket Firin Makarnasi
1 Parça Kemikli
Tavuk Gögsü
1 Paket Kremali
Mantar Çorbasi
3 Yemek kasigi Tereyagi
l Çay Bardagi Rende
Kasar
1 Su Bardagi Süt
1 Su Bardagi
Tavuk Suyu
1
Yumurta
Tuz,
Karabiber



Yapilis Tarifi
Makarnayi kaynar tuzlu suda haslayip, süzün. Tavugu hasladiktan sonra, ayiklayin ve etlerini didikleyin.
Kremali Mantar Çorbasini bir tencereye dökün. Üzerine süt, tavuk suyu ve tereyagi ilave ederek pisirin. Koyulasinca, tavuk parçalarini, çirpilmis yumurtayi, kasar rendesinin yarisini, tuz ve karabiberi ekleyip karistirin. Içine süzülmüs makarnalari da ilave edip iyice harmanlayin.
Hazirladiginiz karisimi tereyagi ile yaglanmis firin kabina dökün. Üzerine kalan rende kasari serpin. Isitilmis firinda kizarana kadar pisirin. Sicak servis yapin

İlginizi Çekebileceğini Düşündüğümüz Diğer Tarifler

 
ara.gen.tr ağı
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.

firma hakkında
ara.gen.tr, internetteki farklı mecralardaki içeriğin tek bir site üzerinden erişilebilmesi amacıyla kurulmuş bir internet ağıdır.